Nasri’den Antalyaspor’a Dev Kazık

Samir Nasri’nin şubat ayında gelecek cezadan haberi olduğu ve yönetim değişikliğini bahane ederek takımdan ayrıldığı ortaya çıktı…

Nasri’den Antalyaspor’a Dev Kazık
27 Şubat 2018 13:31

Antalyaspor’dan devre arası ayrılan Samir Nasri’nin şubat ayında gelecek cezadan haberi olduğu ve yönetim değişikliğini bahane ederek takımdan ayrıldığı ortaya çıktı.

Skorer’in haberine göre sözleşmesinde doping cezası alması halinde Antalyaspor lehine madde bulunan Fransız oyuncu, Ali Şafak Öztürk’ün ayrılmasının ardından yönetim değişikliğini bahane ederek kırmızı-beyazlılardan ayrılmak istedi. Antalyaspor’u bu konuda oyuna getiren ve şubat ayında ceza alacağını bilen Nasri, bu durumu bahane ederek sözleşmesini feshetmek istediğini aktardı ve kendisine kolaylık sağlanmaması durumunda Antalyaspor’u FIFA’ya vermekle tehdit etti. Cihan Bulut başkanlığındaki yönetim, maliyeti yıllık 7 milyon Euro’yu bulan Nasri ile anlaşma yoluna gitti ve Nasri, taksitli ödeme seçeneğiyle 1 milyon Euro fesih bedelini alarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Samir Nasri’nin alacağı ceza merakla bekleniyordu. Bu ceza kapsamında Nasri ile sezon başında sözleşme imzalayan Antalyaspor yönetimi, oyuncunun sözleşmesine “Ceza alması halinde Antalyaspor’un alacakları saklı kalır” maddesini koydurmuştu.