Müthiş Geri Dönüş

Son saniyelerde gelen gollerden sonrasını anlatsam kelimeler yetmez. O tribünde kesinlikle sismik bir hareketlenme olmuştur …

Müthiş Geri Dönüş
25 Ocak 2017 08:56

Takımımız ligin 2. yarısındaki en zorlu deplasmanlarından birisini müthiş bir geri dönüş yaparak kazandı. Bugün Osmanlıspor bu ligin en tempolu futbol oynayan ekiplerinden birisi. Biz oyun olarak son dönemim en kötü oyununu oynadık.

Saha buzluydu gördüğüm kadarıyla, Rıza Hocanın beyanları da bu yöndeydi. Buzlu sahada oynamak çok zordur. Oyuncularımız böyle soğuk havalara da alışık değiller. Ciğerler küçülür, nefes almak normale göre daha da zorlaşır böyle havalarda. Buna da alışık olmayan Antalyaspor oyuncuları tempoda biraz zorluk yaşadı.

Hal böyle olunca genelde savunma tarafında oynayan ekip bizdik. Ara ara çok tehlikeli ataklar yaparak ”Boşluk bulmayayım bak,cezayı keserim” der gibiydik. Yediğimiz ilk golde hata hata üstüneydi. Hakem efendiler yine cezayı kestiler. Tabii ki anlıyoruz dertlerini, inanılmaz bir şekilde yükselen Antalyaspor bir yerleri rahatsız ediyor. Birilerinin Antalyaspor’a ”Dur” demesi gerekiyordu. Hakem hata yapınca 1-0 mağlup duruma düştük. Ama son dakikada gelen 2 golü değil Osmanlıspor takımı, geriye kalan hakem heyeti bile çıkaramadı. Ne yapacaklarını şaşırdılar ve maç böylece bitti.

Biz gelen ilk gole daha sevinmeyi kesmeden gelen 2. golde zaten ne yaptığımızı hatırlamıyoruz bile. Yıktık resmen ortalığı. Bir insanın nadir olarak görebileceği bir güne şahit olduk. Önce Anıtkabir’e gittik, Ata’mızın huzuruna çıktık, saygı ile andık. Tüm ülkede bir anda Antalyaspor taraftarı gündeme oturdu. Fotoğraflar ve videolar paylaşıldı. Antalya Milletvekili Sayın Devrim Kök bizi Anıtkabir’in girişinde sabahın köründe karşıladı ve bizimle ilgilendi. Kendisine gerçekten konukseverliği için teşekkür ederiz.

Osmanlıspor deplasman tribününü ağzına kadar doldurduk. 90 dakika maçı izlemek yerine bizi izleyen bir rakip tribün vardı. Yeri göğü inlettik resmen. Bir saniye olsun inancımızı kaybetmedik ve bunu takımımıza da aşıladık. Son saniyelerde gelen gollerden sonrasını anlatsam kelimeler yetmez. O tribünde kesinlikle sismik bir hareketlenme olmuştur. Futbolcularımızın tribüne koşmaları, bizim kendimizi tellerde bulmalarımız… Harika bir günün ayrıntıları oldu bunlar da.

İnanılmaz bir yükselişe geçtik. Alanyaspor maçı çok önemli. Biz şehir olarak o stadı artık doldurmalıyız. Bu takım bunu hak ediyor.