Morais: “Önümüzde Alınacak Çok Puan Var”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, haftalık basın toplantısını dün akşam antrenman öncesinde gerçekleştirdi…

Morais: “Önümüzde Alınacak Çok Puan Var”
29 Eylül 2016 10:42

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, haftalık basın toplantısını dün akşam antrenman öncesinde gerçekleştirdi.

Hafta sonu deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşması için, “Çok zorlu bir maç olacak” ifadesini kullanan Morais, “Deplasmanda Türkiye’nin en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Bu zor deplasmanda iyi bir sonuç almak için ciddi şekilde çalışıyoruz.” diye konuştu.

Basın mensuplarının “Galatasaray’a karşı alınabilecek galibiyet futbolcuları olumlu yönde etkileyip, gelecek haftalarda da kazanmaya devam etmeleri açısından motivasyon olur mu ?” sorusuna yanıt veren Jose Morais, “Tabi ki her maçın ayrı bir önemi var. Bu maç da çok önemli bizim için. Kazandığımız zaman tabiî ki futbolcularımızın moral motivasyonu yükseliyor. İstediğimiz seviyeye ulaşmamız açısından bu maç çok önemli. Biliyoruz ki ligde daha önümüzde alınacak çok puanlar var. Bu şekilde çalışmaya devam ettiğimiz takdirde inanıyorum ki çok daha fazla puanlar alacağız. Eleştiriler aldığımızı biliyorum. Şu anda 2 puanımız var. Eğer 2 puan daha almış olsaydık şu anda orta sıralara doğru yaklaşmış olacaktık. Çok önemli bir maç ama, dönüm maçı da değil. Tabi ki 3 puan almak için savaşacağız. Dediğim gibi ligde istediğimiz sıralara tırmanabilmek için bu maçı kazanmalıyız. Er ya da geç bunu yapacağız.” dedi.

Akhisar Belediyespor maçında iyi bir mücadele sergilediklerini belirten Portekizli teknik adam, “Önümüzde şimdi önemli bir maç var. Burada en önemli nokta takım olabilmekte. Biz takım olmak istiyoruz ve bu yönde çalışma yapıyoruz. Burada gördüğünüz çalışan bütün futbolcularım galibiyete inanmak zorundalar. Bu, takımı ateşleyen, takıma galibiyeti getirecek güçtür aynı zamanda. Futbolcuların da bunu başarması için öncelikle yaptığı işe inanması gerekiyor. Gösterecekleri mücadele ile bu üst noktalara tırmanabiliriz. Bir kişi üzerinden değerlendiremem, herkes üzerinden değerlendirebilirim. Ben herkese inanıyorum.” şeklinde konuştu.