Dolar 37,9894
Euro 40,9088
Altın 3.689,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Az Bulutlu
Antalya
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 20°C

Morais: ” Kendimizi Affettirmek İstiyoruz”

Antalyaspor’da Torku Konyaspor hazırlıkları sürerken, teknik direktör Jose Morais antrenmanda açıklamalarda bulundu…

Morais: ” Kendimizi Affettirmek İstiyoruz”
28 Nisan 2016 21:35

Antalyaspor’da Torku Konyaspor hazırlıkları sürerken, teknik direktör Jose Morais antrenmanda açıklamalarda bulundu.

T.Konyaspor’un harika bir sezon geçirerek ligde uzun zamandır maç kaybetmediğini hatırlatan Morais, rakiplerinin çok iyi defans yaptığını ve hücumda iyi oyuncuları olduğunu söyledi. Geçen hafta oynadıkları Osmanlıspor karşılaşmasında konsantrasyon eksikliğinden dolayı goller yediklerini belirten Morais, bu hatayı T.Konyaspor maçında tekrarlamamaları gerektiğini ifade etti.

Osmanlıspor maçında taraftarlarını çok üzdüklerini kaydeden Antalyaspor Teknik Direktörü, bu hafta kendilerini affettirmek istediklerini açıkladı.

Taraftarlarının önünde 3 puanı alacaklarını söyleyen Jose Morais, “Çok iyi çalışıyoruz. Kazanmak için kapasitemiz var, kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Antalyaspor’un deplasmanda maç kazanamamasına değinen Morais, “Tamamen konsantrasyon ve inanma işi. Bu zamana kadar başaramamış olabiliriz alma önümüzde 4 maç var. Başaracağımızı düşünüyorum. Kalite eksikliği olduğunu düşünmüyorum. Takımımın kalitesine inanıyorum. Dışarıda kazanmak içeriden kazanmaktan daha zordur ama bunu başarabilecek güçteyiz” şeklinde konuştu.