Merhum Ali Sula İçin Mevlid Programı Düzenlendi

Ali Sula için Mevlid programı ve adının verildiği sahanın açılış töreni düzenlendi.

Merhum Ali Sula İçin Mevlid Programı Düzenlendi
28 Kasım 2023 19:12

Geçtiğimiz Ekim ayının başında yaşamını yitiren Antalyaspor’un emektar antrenörlerinden Ali Sula için Mevlid programı ve Hasan Subaşı Tesisleri’nde bulunan adının verildiği sahanın açılış töreni düzenlendi. Programa Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Sinan Boztepe, yöneticiler, idareciler, antrenörler, genç sporcular ve kulüp çalışanları ile birlikte merhum Sula’nın sevenleri ve ailesi de katılım gösterdi.

Son olarak Antalyaspor Futbol Akademisi’nde oyuncu izleme bölümünde görevini sürdürmekte olan Ali Sula’nın adının verildiği futbol sahasında toplanan katılımcılar burada toplu şekilde hatıra fotoğrafları çektirdiler. Fotoğrafların ardından Başkanımız Av. Aziz Çetin merhum Sula’nın ailesi ve sevenlerine kısa bir konuşma yaparak, Ali Sula’nın kulüp için oldukça önemli bir isim olduğunu ailesi ve sevenlerinin her daim yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Çetin konuşmasını Ali Sula’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine de sabır dilekleri sonlandırdı.

Katılımcılar yeşil sahanın ardından mevlit programı için özel olarak düzenlenen yemekhanedeki yerlerini aldılar. Burada rahmetli Sula’nın ruhu için birlikte duaların okunmasının ardından program sona erdi.

ETİKETLER: ,