Menderes Türel’den Gruplara Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bugün Grup 1966 ve 07 Gençlik taraftar gruplarının derneklerini ziyaret etti …

Menderes Türel’den Gruplara Ziyaret
15 Nisan 2017 17:46

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bugün Grup 1966 ve 07 Gençlik taraftar gruplarının derneklerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ilkini Grup 1966 Taraftarlar Derneği’ne gerçekleştiren Başkan Menderes Türel, ardından 07 Gençlik Taraftar Derneği lokaline konuk oldu. İki dernekte de coşkuyla karşılanan Türel, taraftarlara Antalyaspor tribünlerinde yaşadığı anılarını anlattı.

Antalyaspor’un kendisi için önemine değinen Menderes Türel, Antalyaspor’un ligde en iyi şekilde mücadele etmesi için çabaladıklarını, bu doğrultuda her zaman ligde en iyi şekilde mücadele etmesi için çabalayıp en iyi tesislerde antrenmanlarını yapması için hizmetler gerçekleştirdiklerini aktardı.

Türel, Antalyaspor’u bir ata mirası olarak aldığını ve Antalyaspor aşkının kendisinde doğuştan geldiğinin altını çizerken, “Genç yaşta Antalyaspor aşığı olarak, fanatik taraftar oldum. Amigoluk yaptım, otobüslerle deplasmanlara gittim. Taraftar olarak deplasmanlarda dayak bile yedim. Antalyasporumuz için ne yaparsak feda olsun.” dedi.

Menderes Türel, Grup 1966 Taraftarlar Derneği’nde taraftarlara baklava ikram ederken, 07 Gençlik lokalinde ise taraftarlarla üçlü çektirdi. Ziyaretlerin ardından taraftarlar Başkan Türel ile bol bol fotoğraf çektirdi.