Meçhul

Kulüp içinde huzursuzluk var belli ki. Sahaya yeterince yansıyor …

Meçhul
4 Ekim 2017 07:28

Geçtiğimiz haftalarda yazmıştım. Aynılarını tekrarlayacağım, Rıza Hocaya kesildi ya ceza… Peki sonuç? Gördük Sivas maçında.

Benim anlatmak istediğim ve sezdiğim, hatta Rıza Hoca ile birebir konuşmalarımdan çıkardığım da buydu; transfer sezonu tamamen yanlışlarla kapandı. Yankı uyandırdık, haberlerde ve sosyal medyada etiket yaptık. Başka da bir netice göremedik. Geçen sene bizi başarıya götüren en önemli şey “gerçek bir takım” olmamızdı. Uçakta takımı defalarca  taşıdım deplasmanlara ve her defa hissettim o ruhu ben. Aile gibiydi ciddi anlamda takım. Bu sene ise tamamen birbirinden kopuk, soğuk savaş yaşar havası vardı aralarında. Bunun sebebi Rıza Hoca falan değildi arkadaşlar. Şu an yeni gelen teknik direktör de olmayacak. Adamların eline karman çorman edilip tutuşturulan iskambil kağıdı gibi şu an takımın hali… Haliyle ayıklayıp, çözümlemeleri zor ve zaman istiyor.

Kulüp içinde huzursuzluk var belli ki. Sahaya yeterince yansıyor. Biz istediğimiz kadar tesis basalım, baskı yapalım, bunu çözecek olan bence yönetim. Etoo, Nasri, Menez gibi isimlerin olması da bir şey ifade etmiyor. Önce takım olabilmek lazım.

Haftalardır hep bir umut bekledik hadi o sakattı iyileşsin, bu cezalıydı geri gelsin diye. Şu saatten sonra ise karamsarlık kaçınılmaz.

Bir gün herkes gidecek, bizler sabitiz arkadaşlar. Geriye bir tek yine Antalyaspor taraftarları kalacak ve ben bir Antalyaspor taraftarı olarak çok üzgünüm, çok endişeliyim. Kulübün maddi durumu, gidişatı…Pek iç açıcı görünmüyor.

Eto’o’nun ocak ayında ayrılacağı iddia edildi. Rıza Hocanın gitmesinden duyduğu rahatsızlık vesaire derken acaba Nasri tüm bunlara değer miydi? Bakalım göreceğiz ilerleyen günlerde.

Sürekli Rıza Hoca ve Eto’o’dan bahsetmemin tek bir sebebi var, o da Antalyaspor tarihinin rekorunu kırdığımız geçen sezonun kahramanları olmalarıdır. Yoksa Ahmet’in Mehmet’in bir önemi olmadığını bu seneki büyük isimlerle yaptığımız transferlere rağmen belimizi doğrultamayışımızdan öğrendik.

Bu hafta malumunuz milli maç arası var. Belki bu süreç yeni teknik direktör ile futbolcular arasında biraz daha alışma süresine katkı sağlar ve yönetim de artık duruma el atıp gerekli hareketleri yapar.

Geçen sene takım berbat bir başlangıç yaptığında bizlere Eto’o söz vermişti “ligi ilk sıralarda bitireceğiz” diye. Şimdi bize kim verecek o sözü, meçhul.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,