Kulüpten Numaralı Tribüne Dair Açıklama

Kulüpten Numaralı Tribüne Dair Açıklama
25 Mayıs 2015 15:27

Geçtiğimiz günlerde PFDK’nın verdiği karar ile Rixos Numaralı Tribünün ilk iç saha maçında kapatılmasına karar verilmişti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Osmanlıspor maçında Rixos Numaralı Tribünde yer almayan taraftarlarımız, ücret karşılığında maçı Maraton Tribünü ya da Kale Arkası Tribününde izleyebilecekler.

Kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Bilindiği üzere Kulübümüz, Osmanlıspor müsabaka sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 21.05.2015 tarihli kararı neticesinde Rixos Tribünü için tribün kapatma cezası ile aynı tribünde müsabaka günü bulunan seyircilerin 1 müsabaka için kartlarının bloke edilmesine karar verilmiştir.

Söz konusu cezalar (tribün kapatma ve kart bloke edilmesi) bu sezon uygulanmaya konmuş olup Kulübümüz açısından da ilk defa uygulanacak olması bahsi ile seyircilerimizin mağdur olmaması amacıyla cezayı açıklama zorunluluğumuz doğmuştur.

Osmanlıspor müsabakasında Passolig Kartı ile ile Rixos Tribüne giriş yapmış tüm seyircilerimiz, maalesef kartları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bloke edildiği için Play Off’un ilk müsabakası olan Adana Demirspor müsabakasında stadyumun hiçbir tribününde müsabakayı izleyemeyeceklerdir. Bununla beraber Rixos Tribünü kapalı olacağı için kombine bileti olup Osmanlıspor müsabakasına gelmemiş taraftarlarımız Rixos Tribününe giremeyecek ancak ücreti karşılığı diğer tribünlerde yer alabileceklerdir.

Saygılarımızla duyururuz

Antalyaspor A.Ş Basın Sözcüsü

HASAN ALİ CEYLAN

Öte yandan biletlerin bugün akşam saatlerinde ya da en geç yarın sabah satışa sunulması bekleniyor.