Kulüpten Velilere Bilgilendirme Semineri

Antalyaspor Kulübü, cumartesi günü AKM Perge Salonu’nda “Gençlik Gelişim Veli Bilgilendirme Semineri” düzenledi …

Kulüpten Velilere Bilgilendirme Semineri
8 Kasım 2016 13:05

Antalyaspor Kulübü, cumartesi günü AKM Perge Salonu’nda “Gençlik Gelişim Veli Bilgilendirme Semineri” düzenledi. 

Seminerde, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Ünver, Altyapı Direktörü David Badia, Gençlik Geliştirme Koordinatörü Mehmet Uğurlu, Spor Psikoloğu Mesut Korkusuz ve Kulüp Diyetisyeni Gülşah Özen, toplantıya katılan sporcu velilerine bilgi verip, çocuklarının gelişimi için kendileriyle nasıl işbirliği yapılacağını anlattı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sabri Ünver, FCBEscola İstanbul’dan transfer edilen Altyapı Direktörü David Badia ile birlikte proje ve eğitim programları gerçekleştirileceğini söyledi. Sporcu velileriyle kendilerinin arasındaki köprüyü inşa etmeye başladıklarını ifade eden Ünver, “Bunu başaracağımızı inanıyorum. Bu köprüyü tesisleşmeyi tamamladıktan sonra Türkiye’de çok önemeli projelere ve başarılara imza atacağız.” dedi.

Spor tesislerinde bir takım eksiklikler olduğunu, bu eksikliklerin giderilmesi için çalıştıklarını da söyleyen Ünver, “Bu eksikleri tek tek tespit ettik. Bu eksikleri zaman içerisinde gidereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. En büyük eksiğimiz olan tesisleşme, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in Antalyaspor’a kazandırmış olduğu Yeşilbayır’da yapılan muhteşem kompleks ile giderilmiş oldu. A takımımızın birkaç ay içinde Yeşilbayır’a gitmesinden sonra şehir merkezindeki mevcut Hasan Subaşı Tesisleri de altyapı takımlarımıza kalacak ve böylece tesis konusundaki sorunumuzun en büyük kısmı giderilmiş olacak.” diye konuştu.

Ünver’den sonra söz alan Altyapı Direktörü David Badia ise futbolcu yetiştirmek için büyük ve önemli projeleri olduklarını belirterek, “Bizim yolumuz bizim amacımız A Takım için oyuncu yetiştirmek. Ama bunu yapmak için sadece bir yol var; sizin çocuklarınızın mutlu olması. Bizler öyle bir atmosfer yaratacağız ki, mutlu çocuklar oluşturacağız. Çaba gayret, saygı ve yardımlaşmayı prensip edinmiş sportif oyuncular yaratmak istiyoruz, iyi bir psikolog ve iyi bir beslenme programıyla. Bazıları okula gitmeyi sevmiyor. Ama tüm çocuklarımız futbolu seviyor. Elimizde bu gücümüz var. Bu gücü onlara yaşam değerlerini anlatmak için kullanabiliriz. Nasıl anlatabiliriz? Sıkı çalışarak. Onlara antrenmanlarda sıkı çalışma duygusunu vermeliyiz.” şeklinde açıklamada bulundu.