Kritik Hafta

Üçte üç yapmamız teknik ekip ve futbolculara büyük bir moral oldu. Konya maçını da alıp dörtte dört yapmayı başarırsak, ligde kalırız ve rahatlarız.

Kritik Hafta
11 Nisan 2018 08:51

Üçte üç yapmamız teknik ekip ve futbolculara büyük bir moral oldu. Önceki yazılarımda da belirtmiştim, Konya maçını da alıp dörtte dört yapmayı başarırsak, ligde kalırız ve rahatlarız.

Biz taraftarlar için böyle önemli bir maç öncesi yine takım içinde kaos yaratılmaya çalışılıyor. Eto’o’nun takımda sözleşmesi biten baız futbolcuları arayıp, ayartmaya çalıştığını söylüyor bazı yöneticilerimiz. Şimdi böyle bir olayı maç öncesinde söyleyip taraftarı ayağa kaldırıyorlar. Madem böyle bir olay açıklanıyor, o zaman tam olarak açıklanmalıdır. Eto’o’nun aradığı futbolcular söylensin. Böylece sözleşmesi biten herkes zan altında kalmaktan kurtulur. Maçta bu futbolcular hata yaptığında taraftarlar tarafından tepki görebilirler ve olaylar çıkabilir. Bu olay yönetim tarafından yanlış şekilde çözülmeye çalışılıyor. Dışarıya ses çıkartmadan maç sonuna kadaar beklenmeliydi. Kendi kendimizi boşuna kaos ortamına soktuk. Ortalığı karıştırmaya gerek yoktu.

Takıma dönersek, Doukara ve Deniz Kadah takımın gol yolunda en önemli silahları oldu. Deniz son 12 maçta sekiz gol atarak katkı sağladı hatta son 3 maçta 3 gol atarak galibiyetlerde büyük pay sahibi oluyor. Teknik yönden zayıf olsa da yüreğiyle oynayıp savaşarak, mücadele ederek bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu da beni çok sevindiriyor. Aynen böyle devam Deniz Kadah!

Doukara ise attığı 3 gol ve 2 asistle takıma gelir gelmez ilaç oldu.

Ben Konyaspor maçını da alacağımıza inanıyorum. O gün statta en az 25 bin taraftarın olacağına inanıyorum.

#KenetlenAntalyasporlu!

ETİKETLER: ,