Ceylan: “Kötü Gidişe Dur Diyeceğiz”

Ceylan: “Kötü Gidişe Dur Diyeceğiz”
12 Kasım 2015 17:22

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Galatasaray maçıyla birlikte köü gidişe dur demek istediklerini belirtti.

Ligde oynayacakları Galatasaray maçı hakkında örüşlerini paylaşan Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, “Galatasaray Türkiye’deki üç büyük kulüpten bir tanesi. Çok geniş ve büyük bir kadroya sahipler. Eşit güçteki iki takımın mücadelesi olduğunu hiç kimse söyleyemez. Fakat futbol inanma ve mücadele işi. Antalyasporlu oyuncular ve teknik heyetimizde son haftalarda kötü giden gidişata dur demek için ellerinden geleni mücadeleyi ortaya koyup kendilerine yakışan oyunu sergileyeceklerdir. dedi.

Antalyaspor’un iyi futbolculardan kurulu bir takım olduğunu ve taraftarın kendilerini daima desteklemesini istediklerini söyleyen Ceylan, “Bu takıma çok emek verildi. Antalyaspor taraftarı takımına destek olmaya devam etsin. Her zaman yanımızda olan taraftarın bundan sonra da bizimle olmaya devam etmesini istiyoruz. Biz her zaman Antalyaspor’un yanında olan kale arkası taraftarlarımızın bulunduğu tribünün daha da dolmasını istiyoruz. Tribünlerde yeterli doluluğu göremiyoruz. Teknik direktörümüz Yusuf Şimşek eksik yerleri tespit ediyor ve ona göre önlem alacaktır. Birkaç maçla hemen aşırı hedefler koymamız gerekmediği gibi, birkaç olumsuz sonuçta da hemen umutsuzluğa kapılmamamız gerekir. Antalyaspor büyük bir takım, şehir büyük bir şehir. Buna yakışan düşen her şeyi yönetim kurulumuz yerine getirecektir.” diye konuştu.

Birkaç gündür gündeme gelen İtalyan yıldız Pirlo transferi hakkında da konuşan Ceylan, İtalyan yıldız Andrea Pirlo transferi hakkında hiçbir bilgisinin olmadığını, başkan Gencer’in kendisinin yürüttüğü özel bir çalışma olabileceğini söyledi.