Korkma(z)dan

Hatice Merve Korkmaz yazdı…

Korkma(z)dan
23 Eylül 2019 08:52

Bu takım VAR ile katlediliyor.

Kıtır kıtır doğranıyor ve ne başkanımız ne yöneticilerimiz çıkıp VAR hakkında tek bir kelime etmiyor.

Buz gibi penaltımız var, kart var. Ama elde hiçbir şey yok.

Oh, ne ala memleket!

Bu VAR uygulaması ile rahatlarız sanmıştık. Ne acı ki yanılmışız sevgili renktaşlarım.

VAR hakkında yazmasına yazarız da önce dönüp bakalım bizim takımımız oynamış mı? Sahada varlıkları dahi belli değildi. Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz maç sonunda yaptığı açıklamalarla zaten bunu kabul etti. Hak edilen bir mağlubiyet aldığımızı söylemiş sayın hocamız, şimdi soruyorum diğer maçları da hak etmiş miydik? Yoksa şans mıydı? Oynadığımız futbol ortada. Teknik olarak geçen seneye göre biraz daha iyi olabiliriz ama futbolcu geçmişine sahip hocamızın bunu bizden daha iyi bilmesi gerekiyor. Teknik her şey midir?

Ağır eleştiriye hiçbir zaman girmemeye çalışıyorum. Gerek yönetimin, gerek hocamızın ve futbolcuların moralini bozmamak adına. Ama bu takım bas bas düşmeye oynuyor hocam! Göz göre göre bu takımın düşme potasına oynamasına gönlüm el vermiyor. Ego savaşları mı var, ne var bilmiyorum ama bu kötüye giden durumu düzeltmemiz gerekiyor. Herkesin külahını önüne alıp düşünme vaktidir. Bu kadar kötü oyunlarla, şansa maç kazanmayla bu lig böyle bitmez. Gerekirse hocamızı değiştireceğiz, gerekirse lige ara verilene kadar herkes egosunu geride bırakacak ve kazanmak için çabalayacak.

Bu takım bugünlere kolay gelmedi. Kimsenin nazıyla, niyazıyla uğraşacak düzeyde değiliz. Bu borçlar ve bu hesaplar, bu futbolla çözülmez. Ligin başından bu yana takımımızın her zaman arkasında olacağız dedik. Lakin benim futbolcum o sahada o armanın hakkını vermeyecekse, o sahada yok olacaksa, kusura bakmayın ama ne futbolcuların ne hocanın ne de yönetimin arkasında dururuz.

Bu takım üzerinden para kazanan herkes gidecektir ama biz taraftarlar her zaman buralarda olacağız. Takımımız bu futbolla göz göre göre düşme potasına oynarsa takımımızın arkasında değil tam karşısında dururuz.

Siz oynayın, sonuna kadar mücadele edin biz her zaman sizinle olacağız diyoruz değil mi?

E o zaman sorun nerede?

Tatil yeri mi sandınız siz bu kulübü?

Peşinizden kilometrelerce yol tepip gelen insanlara da mı acımıyorsunuz?

Taraftar her zaman sizinle olacaktır ama siz hakkını verirseniz.

Bu haftalık bu kadar Büyük Antalyaspor taraftarı. Haftaya maçtan ve savaşmaktan KORKMAZ bir Antalyaspor görmek umuduyla.

Kırmızı-beyaz aşkla kalınız Büyük Antalyasporlular.