Kombine ve Bilet Satışlarında Taraftar İsyan Etti

Kombine ve Bilet Satışlarında Taraftar İsyan Etti
24 Ekim 2015 17:07

Antalyaspor’un yeni stadyumda Beşiktaş ile oynayacağının belli olmasının ardından kombineler ve biletler cumagünü tekrar satışa çıktı. Satışların başlamasının ardından Hasan Subaşı Tesisleri ve MarkAntalya AVM’de yer alan Passolig satışlarında da patlama görüldü.

Bazı taraftarlar ise aldıkları kombine/biletin telefonlarına gelen mesajla eşleşmediğini savunurken, kombine tanımlamalarının hatalı olduğunu iddia ettiler. Bir diğer iddia ise toplu kombine alan taraftarların kombinelerin farklı yerlere dağıtılması oldu.

Öte yandan Passolig yetkilileri ise sistemde bir problem olmadığını ve taraftarların yaşadığı kafa karışıklığına önceden “1. Kat – 2. Kat – 3. Kat – 4. Kat” olarak anılan tribünlerin şu an sistemde “Zemin Alt – 1. Kat – 2. Kat – 3. Kat” olarak yer almasının sebep olduğunu söylediler.

Ayrıca Passolig yetkilileri tarafından Taraftarlarımızın cep telefonlarından “KOLTUK” yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik Numarasını ilave ederel 6033’e göndermeleri durumunda kombine kartlarının koltuk ve blok bilgilerini en doğru şekilde öğrenebileceği belirtildi.