Kazanan Antalyaspor

Maç başlamadan önce kazansa lider olarak yoluna devam edeceği bir maça çıktı Antalyaspor…

Kazanan Antalyaspor
10 Ekim 2018 08:29

Maç başlamadan önce kazansa lider olarak yoluna devam edeceği bir maça çıktı Antalyaspor. Ankaragücü galibiyetinden sonra söylemiştim hedef koymanın anlamsız olduğunu. Tabi insanoğlu istemiyor değil sükseli bir galibiyetle birlikte manşetlerde Antalyaspor adının ve renginin dalgalanmasını… Her ne olursa olsun, ayağını yorgana göre uzatmakta fayda var. Galatasaray maçının kazananı bence yine de Antalyaspor’dur.

Maçın sonunda taraftarın alkışı, saha içindeki on bire olan bir güvenin işaretidir. Maç sonu Bülent Korkmaz’ın geçiş sürecine değinmesi hakikaten mağlubiyetten sonra alkışlanacak bir açıklama oldu. İlk hafta oyun sistemi konusunda aynı bulduğum ve eleştirdiğim Bülent Hoca, haftalar geçtikte takım üzerinde daha çok yarar sağlar konuma geldi. Özellikle beklentiyi arttırmadan Antalyaspor’un çıkarlarını çok rahat savunup, futbolcuları destekleyici açıklamalar yaparak takımdaşlık ve birlikte oynamanın önemini yineleyerek, futbolculardan daha fazla verim almaya çalışıyor. Puan durumuna ve sahaya bakarsak, şu ana kadar da  gayet başarılı…

Taraftar, Antalyaspor’un her ne olursa olsun yanında olursa, Başkan ve yönetim boyutunda çatlak sesler çıkmazsa, Antalyaspor çıkarları için iyi niyetle çalışan futbolcu ve antrenörler olduğu sürece bu güzel ilimizin futbolu günden güne ilerleyecektir. Kimse kuşku duymasın.

Daima ileriye, geleceğe Antalyaspor!