Kaldığımız Yerden Devam

15 Haziran 2020 08:51

Evren İlkdoğan yazdı…

Lige ara verilmeden önce 8 maçlık yenilmezlik serisiyle düşme hattından uzaklaşıp, orta sıralara çıkmıştık.

Verilen aranın takımı olumsuz etkileyebileceğine dair endişelerim vardı. Maç önü kadroyu görünce maçı bol gollü geçeceği belli oldu. Etkili hücum ayaklarının hepsi ilk 11’deydi.

Maç başlar başlamaz verilen uzun arayla ilgili endişelerim de rafa kalktı. Sahaya iyi yayılan ve ne yaptığını bilen bir Antalyaspor vardı. 2 gol attık ama daha fazlası da olabilirdi.

İkinci yarının başında kaçırdığımız golden sonra rüzgar tam tersine döndü. Deplasmanda 2 farklı önde olmanın psikolojisiyle takım skoru koruma iç güdüsü ile defansa çekildi ve kalan 40 dakika bizim sahamızda geçti. Neyse ki skoru korumayı bildik ve çok önemli bir 3 puan aldık. Bence bu galibiyetle düşme potasıyla bu sezon için alakamız kalmadı. Kalan 7 haftada alacağımız 3 puan bizi ligde tutmaya yetecektir.

Takımın başına geçmesi sebebiyle önyargılı olduğum Tamer Tuna beni utandırmaya devam ediyor ve büyük bir alkışı hak ediyor. Eğer kadroyu koruyup 3-4 nokta transfer yapabilirsek, seneye bambaşka şeyleri konuşuyor olabiliriz.

Şimdi önümüzde çok önemli bir kupa maçı var.

Alanya’da hafta içi Beşiktaş maçının benzeri bir anlayışla sahaya çıkıp final vizesi alacağımızdan hiç şüphem yok. Yeter ki futbolcular da istesinler.

Belki orada olamayacağız ama koca bir şehrin desteğini yüreklerinde hissedeceklerinden hiç şüphem yok.