Jose Morais Kalmak İstiyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, gelecek sezon da takımının başında kalmak istediğini açıkladı…

Jose Morais Kalmak İstiyor
17 Mayıs 2016 18:49

Spor Toto Süper Lig ’in 34. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Antalyaspor, maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Jose Morais gözetiminde yapılan çalışma küçük sahada başladı. Kırmızı beyazlı oyuncular çalışmaya ısınma hareketleriyle başlarken, daha sonra büyük sahada top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Ramon Motta, Oktay Delibalta ve izinli olan Samuel Eto ’o katılmadı. Ramon Motta ise antrenman esnasında sahaya gelerek arkadaşlarıyla vedalaştı.

Ligde hiçbir maçın kolay olmadığını söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, “Her zaman söylediğim gibi bizim her maçta hedefimiz 3 puan. Rakiplerimize saygı duymakla beraber her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Kiminle olduğunun bizim için hiçbir önemi yok. Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Gaziantepspor ile ligde oynayacağımız maç ligin son maçı olacak. Bu ilk ya da orta haftalarda oynanacak bir maç da olabilirdi. Bizim için fark etmez, hedefimiz hep aynı” diye konuştu.

Gelecek adına şu an sadece Gaziantepspor maçını düşündüğünü belirten Portekizli teknik, “Benim için gelecek şu an oynayacağımız Gaziantepspor maçı. O maçı geçtikten sonra ilerisi için konuşabilirim. Şu an için tek hedefimiz ligde oynayacağımız son maç” dedi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in kendisini ne zaman çağırırsa görüşeceğini söyleyen Jose Morais, “Gaziantepspor maçından sonra Antalya ’ya geri döneceğim. Antalya ’da oynanacak Türkiye Kupası maçını izlemek istiyorum. Başkanımız ne zaman uygun görürse, ne zaman görüşmek isterse o zaman kendisiyle görüşürüz” şeklinde konuştu.

Sezon boyunca takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu ifade eden Morais, ““Herkes memnunsa ben de memnunum. Sadece benim yaptığım bir iş değildi. Hep beraber, takım olarak yaptığımız bir çalışmaydı. Ben kendi adıma memnunum. Umarım herkes memnundur.” diye konuştu.

Kendi vizyonunu takıma aşılamaya çalıştığını belirten Jose Morais, ““Her antrenörün kendi vizyonu vardır. Benim de kendi vizyonum var. Dolayısıyla takıma şu an onu oturtmaya çalışıyorum. Ben gelecek sezonda takımda olmak istiyorum ama buna yönetim karar verecek” dedi.