Jeremy Menez İmzayı Attı

Jeremy Menez imzayı attı …

Jeremy Menez İmzayı Attı
21 Haziran 2017 15:05

Antalyaspor’un yeni transferi Jeremy Menez, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kendisini üç yıllığına Antalyasporlu yapan imzayı attı.

İmza töreninde Antalya’da olmaktan duyduuğu mutluluğu dile getiren Menez, gelişinden itibaren çok sıcak karşılandığını ve bunun kendisi için büyük bir zevk olduğunu söylerken, ligin başlaması için sabırsızlandığını söyledi.

Menez, imza töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Çok gururluyum. Ligin başlaması için sabırsızlanıyorum. Havalimanından gelişimden itibaren çok sıcak karşılandım. Benim için büyük bir zevkti bu şekilde karşılanmak. Burada olmaktan çok mutluyum. Tek amacım güzel futbol oynamak ve Antalyaspor taraftarını memnun etmek.

İmza töreninde konuşan Başkan Ali Şafak Öztürk ise Menez hakkında çok fazla söz söylemeye gerek olmadığını söylerken, kendileri için önemli bir hamle olduğunu ve Menez’in performansıyla Antalyaspor’u en iyi yerlere taşıyacağını umduklarını söyledi. Oyuncudan beklentilerinin büyük olduğunu dile getiren Öztürk, Menez’e güvendiklerini ve ona inandıklarını belirtti.