İki Farklı Antalyaspor

Beşiktaş maçında hakkı yenilen Bursaspor’a federasyon yoksa bir özür hediyesi mi vermek istedi …

İki Farklı Antalyaspor
21 Aralık 2016 08:53

Maçın ilk yarısındaki rezil oyunu kabul etmemiz mümkün değil. Resmen Bursaspor’u 2 gol atması için davet ettik. Altı haftadır kaybetmeyen, önüne geleni dize getiren Antalyaspor nereye gitmişti? Hücumu düşünmeyen, sadece alan daraltmayı ve savunma yapmayı düşünen bir Antalyaspor vardı sahada. Skor 2-0 olunca takım kendisine geldi. Halbuki Bursaspor’un istediği de aynen buydu yoksa Bursaspor da iyi bir takım değildi, hele bizi yenebilecek kadar iyi bir takım değildi.

Hakem hataları da etken oldu aslında. Eto’o gole giderken kaldırılan ofsayt bayrağı skandal resmen. Beşiktaş maçında hakkı yenilen Bursaspor’a federasyon yoksa bir özür hediyesi mi vermek istedi? Kurban Antalyaspor mu oldu şimdi? Elbette bir yerlerde takılacaktık ama böyle olması sinir bozucu gerçekten.

Takım ikinci yarı tamamen farklı oynadı. Isıran, yüklenen, isteyen bir Antalyaspor vardı sahada. İyi de ilk yarı oynayan da aynı takımdı? Ne değişti? Neden maçın başında böyle oynamadılar? Bunun cevabını Rıza Hoca biliyor olmalı ki ikinci yarı bambaşka bir Antalyaspor sahaya çıktı. Maçın ikinci yarısındaki oyun ile bir puanı hak etmiştik ama olmadı.

Fornezzi ayağına gelen topa gelişine vurmaktan aciz. Kaç defa rakibe kaptırdı ve kalemiz tehlike atlattı hatırlamıyorum bile. Zeki oynadığı mevki itibari ile en az hata yapılması gereken yerde hata rekoru kırdı resmen. Sarı kartı görünce de Rıza Hoca kırmızı kart görmemesi için akıllıca bir hareket ile oyundan aldı kendisini. Rıdvan için ne demeli bilemiyorum. Gerçekten berbat oynadı, zaten Bursaspor kurmayları bunu görmüşler olacak ki hep onun kanadından geldiler.

Her iki taraftar grubunun yönetim ile arasındaki sorundan dolayı organizasyon yapılmaması kararı alındı. Bu krizde iki taraftar grubu da birlikte hareket ediyorlar ve takdire şayan bir hareket bu. Ben şahsen en az 10 otobüs dolusu taraftar ile orada olurduk diye düşünüyorum. Biz bu maçı oradan alır dönerdik. Yapmadığımız şey değil bu. Bence yapılan yanlışlardan bir an önce dönülmesi gerekiyor. Bu konuda kendisine pay biçmesi gerekenler oturup şapkayı önlerine koymalıdır artık.