Hentbol Takımı Ankara Deplasmanında

Hentbol Erkekler Süper Lig’de mücadele eden ve 14 maçta topladığı 17 puanla 5. sırada bulunan Antalyaspor, pazar günü deplasmanda BB Ankaraspor ile karşılaşacak…

Hentbol Takımı Ankara Deplasmanında
2 Şubat 2018 15:42

Hentbol Erkekler Süper Lig’de mücadele eden ve 14 maçta topladığı 17 puanla 5. sırada bulunan Antalyaspor, pazar günü deplasmanda BB Ankaraspor ile karşılaşacak.

Ligin ilk yarısını 6. sırada tamamlayan ve pazar günü deplasmanda 2. sırada bulunan BB Ankaraspor’a konuk olacak Antalyaspor’da Başantrenör Stevo Nikocevic açıklamalarda bulundu.

Stevo Nikocevic, geçen hafta iç sahada oynanan Maliye Milli Piyango maçında yaşanan olayların kendisini üzdüğünü fakat önlerinde uzun bir maraton olduğunu ve ligin devam ettiğini belirtti.

Lig maçlarının yanı sıra Türkiye Kupası’nda da iddialarının sürdüğünü söyleyen Nikocevic, ligin ilk yarısında ortaya knan oyunu daha üst seviyelere çıkartarak Avrupa Kupası yolunda emin adımlar atmak istediklerini söyledi.

BB Ankaraspor mücadelesinin önemine de dikkat çeken Stevo Nikocevic, “Bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ayrıca 13-15 Şubat arasında Batman’da oynanacak Türkiye Kupası maçlarında da hedeflerimiz yolunda ilerleyeceğiz.” şeklinde konuştu.