CIP Travel Antalyaspor İlk Maçtan Beraberlikle Ayrıldı: 24-24

CIP Travel Antalyaspor, EHF Cup 1. Tur mücadelesi ilk maçında berabere kaldı.

CIP Travel Antalyaspor İlk Maçtan Beraberlikle Ayrıldı: 24-24
1 Eylül 2019 18:50

CIP Travel Antalyaspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarında, EHF Cup 1. Tur müsabakasında Romanya’nın HC Dobrogea Sud Constanta takımı ile karşılaştı. 

Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan mücadelede kırmızı-beyazlılar ilk yarıda bir ara 8-6 yenik duruma düşse de taraftarının desteğini de arkasına alarak önce beraberliği yakaladı, ardından 2 farklı üstünlük sayısını da buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı CIP Travel Antalyaspor’un 13-11 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maç boyunca taraftarların desteğini arkasına alan Parkenin Akrepleri, karşılaşmanın ikinci yarısında da aynı başarılı oyununu sürdürse de deneyimli oyunculardan kurulu konuk takım oyunun son bölümünde üstünlüğü ele geçirdi. Buna rağmen oyun disiplininden kopmayan ve mücadeleyi bırakmayan CIP Travel Antalyaspor, eşitliği yakaladı ve mücadele 24-24 beraberlikle sona erdi.

CIP Travel Antalyaspor, EHF Cup 1. Tur rövanş maçında 8 Eylül 2019 Pazar günü City Hall Constanta’da HC Dobrogea Sud Constanta ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılar bu turu geçtiği taktirde, Macaristan’ın Csurgoi KK takımı ile karşı karşıya gelecek.