Ali Şafak Öztürk: “Hedefimiz Yarışta Olmak”

Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’un gelecek sezon şampiyonluk yarışında olacağını ve Avrupa’ya katılan takımlar arasında olmasını hedeflediklerini söyledi …

Ali Şafak Öztürk: “Hedefimiz Yarışta Olmak”
11 Haziran 2017 17:44

Başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’un gelecek sezon şampiyonluk yarışında olacağını ve Avrupa’ya katılan takımlar arasında olmasını hedeflediklerini söyledi.

Avrupa ve üst düzey liglerde mücadele eden takımlar arasından en genç başkanlardan birisi olduğunu hatırlatan Ali Şafak Öztürk, görevdeki ilk günlerinde genç olmasının tecrübe eksikliği düşüncesiyle sorgulandığını fakat takımın bu seneki başarısıyla bu soru işaretlerinin kalktığını söyledi.

Antalyaspor’daki ilk yılının alışma dönemi olduğunu, ikinci yıl ise şampiyonluk yarışında yer alacak bir takım yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Öztürk, Jeremy Menez’in şampiyonluk yarışında yer alacak Antalyaspor için çok önemli bir oyuncu olduğunu belirtti.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de aktaran Ali Şafak Öztürk, orta sahada 10 numara pozisyonuna, kanat bölgesine futbolcu ve kaleci transferinin yanı sıra defansın sağı ile soluna da takviye yapacaklarını ve bu transferleri kamp dönemine dek tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

Ali Şafak Öztürk, “Antalyaspor’un gelecek sezon hedefi şampiyonluk yarışında bir takım olmak. Bunun yanında da taraftarıyla, kulüp ile kurumsal yapısıyla, teknik heyet ve yönetimiyle örnek olacak bir kulüp yaratmak. İlerleyen senelerde de bunu uluslararası düzeye çekebilmek.” dedi.