Hedefi Gerçekleştirme Zamanı

Engin Erdem yazdı…

Hedefi Gerçekleştirme Zamanı
29 Eylül 2020 09:26

Futbol sonuç oyunu, ligde geçen üç haftalık sürede iki galibiyet ve bir beraberlik alarak hanene yedi puan yazdırıyorsan bazı şeyleri doğru yapıyorsundur. Hiç oyuna, oyuncuya, teknik adama ve başkana bakmadan bu yargıya varmak zor değil. Kazanıyorsan, savunmayı ve hücumu doğru yapıyorsundur. Kazanıyorsan, oyuncular formdadır. Kazanıyorsan, taraftarlar mutludurlar. Kısaca futbolda kazanarak büyürsün.

Üç haftayı yedi puanla geçen Antalyaspor, Türkiye’nin en üst liginde geçtiğimiz sezonki 11 maç yenilmeyerek gelen başarının ardından bu sezon da daha önce iki kez başarılan 6 maçta 10 puan olan en iyi lig başlangıcı rekorunu kırabilir. Bu kadro ve sistemle zorlanmadan başarılacağı düşüncesindeyim. Kısacası bir rekora daha hazırlıklı olalım. Önemli olanın başlangıç değil bitiriş olduğunu da unutmayalım

İstikrarlı ve yetenekli oyuncu grubu, ayakları yere basan teknik kadro, ne yaptığını bilen ve artık başkanlık deneyimi yüksek bir başkanla Antalyaspor’un doğru yolda olduğunu söyleyebiliriz. Taraftarlar çok rahat, takıma inanılmaz bir güven söz konusu. Transferlerden demeçlere kadar işlerin yolunda gittiği açık ve net. Herkesin işini yaptığı bu düzen içerisinde artık hedef koyma zamanı diyemeyeceğim. Tamer Tuna’ya sorulan Avrupa hedefinden bahsediyorum. Artık hedef koyma zamanı değil, hedefi gerçekleştirme ve Antalyaspor’u Avrupa’ya taşıma zamanı… 20 sene sonra şehrimizin takımını Avrupa takımı yapma zamanı!