Çalımbay: “Hataları Kabul Etmiyorum”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor maçının hakemine ve gelecek sezonun hedeflerine değindi …

Çalımbay: “Hataları Kabul Etmiyorum”
27 Nisan 2017 14:11

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bugün düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor maçının hakemine ve gelecek sezonun hedeflerine değindi.

Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında Adana deplasmanından galibiyet alarak dönmeyi hedeflediklerini belirtti. Adanaspor’un küme düşme hattında olduğuna dikkat çeken Çalımbay, kolay bir maç olmayacağını söyledi.

Trabzonspor karşısında yenmemesi gereken golleri yediklerini söyleyen Çalımbay, hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğini ve video hakem uygulamasının olması gerektiğini belirtti.

Bu tür hataların başka maçlarda da olduğunu sözlerine ekleyen Çalımbay, camia olarak tüm spor kamuoyu, federasyon, hakemlere saygılı olduklarının altını çizerek “Polemik yaratıp bir şey aramıyoruz. Amacımız futbolu iyi yerlere getirmek. Mağlubiyete de neden arıyor gibi anlaşılmasın. Her an maçı çevirebilecek bir takımız ve hakem hatalarını kabul etmiyoruz. Özellikle büyük takımlarla oynadığımızda bunlar oluyor. İsteğimiz bundan sonra olmaması” diye konuştu.

Göreve geldiğinden bu yana hedeflerinin ilk 10’da yer alma olduğunu belirten Çalımbay, kalan altı maçı mükemmel bir şekilde bitirip, önümüzdeki yıla yoğunlaşmak istediklerini aktardı. Bu sezonki takımın kendisinin takımı olmadığını fakat gelecek sezon takımı kendisinin kuracağını belirten Çalımbay, “Sezon başı antrenmanlarını ben yaptıracağım. Takımdaki tüm sorumluluğu da ben alacağım. Seneye hedefimiz büyük. Yukarıya oynamak istiyoruz. Burada beni çok memnun eden bir yönetimle çalışıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.