Hasan Akıncıoğlu İsmi Tepki Çekti

Antalyaspor’da olağanüstü genel kurula yakın bir zaman kala kulislerde konuşulan Hasan Akıncıoğlu ismi tepki çekti …

Hasan Akıncıoğlu İsmi Tepki Çekti
29 Kasım 2017 16:15

Antalyaspor’da olağanüstü genel kurula yakın bir zaman kala kulislerde konuşulan Hasan Akıncıoğlu ismi tepki çekti.

Ali Şafak Öztürk’ün başkanlığa aday olmaması halinde görevi devralmaya yakın isimlerden birisi olarak görülen Hasan Akıncıoğlu ismine taraftarların yanı sıra taraftar gruplarından da tepki geldi.

07 Gençlik grubu lideri Gürhan Güneyli, yaptığı açıklamada kulislerde geçen Hasan Akıncıoğlu ismine karşı olduğunu ve bu durumun kendilerini rahatsız ettiğini vurgularken, uzun zamandır Akıncıoğlu’nun başkanlığı döneminde bitirdiği taraftar profilini yeniden kazanmak uğrna mücadele eden 07 Gençlik grubunun Hasan Akıncıoğlu göreve geldiği takdirde tribünlerden çekileceğini açıkladı.

Grup 1966 grubu lideri Yılmaz Yıldız ise Hasan Akıncıoğlu’nun yıllarca Antalyaspor taraftarını kahrettiğini ve tribünlerin geri gitmesine sebep olduğuna dikkat çekerek, bu kişilerin tekrar yönetime ya da yönetim kuruluna gelmesi halinde Grup 1966 olarak maçlara gitmeme kararı alacaklarını açıkladı.

Antalyaspor taraftarların çoğunluğu ise Başkan Ali Şafak Öztürk’ün göreve devam etmesini talep ederken, Hasan Akıncıoğlu dönemindeki olumsuzluklar sebebiyle kendisinin göreve yeniden gelmesine sıcak bakmıyor.