Hangisi Gerçek Antalya

Fahrettin Kayan yazdı…

Hangisi Gerçek Antalya
22 Eylül 2021 08:55

 

Maçın istatistikleri ve maçı izlerken hissettiklerimiz aynı kapıya çıkıyor. Hangi oyun bizim gerçek halimiz?

Hafta sonu ve dün oynanan maçların devrelerinde hep bambaşka bir Antalyaspor izledik. Ufak tefek değil, dağlar kadar fark olan bir Antalyaspor…

Bu sefer sadece yarılar değişti. Hafta sonunun tersine ikinci yarı daha etkiliydik ama bu denli etkili olmamızda sebep Karagümrük’ün ilk yarıda aşırı güç harcaması mı yoksa yapılan oyuncu değişiklikleri mi?

Bana göre cevap hangisi olursa olsun; sonuç, sıkıntıya çıkıyor. Karagümrük yorulmasa neler olurdu ya da oyuncu değişiklikleri derseniz o zaman sahaya çıkan kadro tamamen yanlış.

Bence cevap her ikisi de… Kadro seçiminde durum gerçekten anlaşılır gibi değil. Beşiktaş maçında ilk yarıdaki kaliteli oyunu oynamamızı sağlayan oyuncular yok. Forvetimiz sağ açıkta, Antalyaspor dergisinin bu ayki sayısında kral ilan edilen sağ açığımızın gayrıresmi  kadro dışı cezası devam ediyor.

Öyle bir maç oldu ki, halı saha maçından farksızdı. Ancak hep söylediğim gibi şehirdeki isteksizlik ve yorgunluk her geçen maç daha da artıyor. Maça gelen az, TV başında izleyen keyifsiz, yaşananlar insanların takıma karşı olan enerjisini düşürmeye başladı.

Bu takımın acil silkelenip kendine gelmesi şart. Hem takımın hem taraftarın üstündeki ölü toprağının atılması gerekiyor.

Deplasmanda alınan 1 puan kötü değildir diyelim ve Yeni Malatyaspor maçıyla artık bir şeylerin değişmesini umut edelim.