Hami Mandıralı: “Kaçırılan Goller Tamamen Beceriksizlik”

Hami Mandıralı: “Kaçırılan Goller Tamamen Beceriksizlik”
3 Ocak 2015 20:55

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, maçın ardından verdiği röportajda kaçan gollere üzüldüğünü  ve bunların şanssızlık değil beceriksizlikle olarak değerlendirileceğini söyledi. Mandıralı,  golü kaçıran oyuncuların klasının da ortada olduğunu belirtti.

Mandıralı röportajda şunları söyledi:

İlk yarıda Osmanlıspor daha etkiliydi, goller de buldular. İlk yarının sonunda golü attık ve oyunda dengeyi kurduk. İkinci yarı rakip de on kişi kalınca oyunun hakimi biz olduk. Çok fazla pozisyona girdik, bu pozisyonları değerlendiremedik. Oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Böyle oynasınlar, kişilikli futbol oynasınlar, takımdaşlığı sahaya yansıtsınlar, biz alınacak her skora teknik direktör olarak ‘Eyvallah’ deriz. Galip gelmek bizi mutlu ederdi ama böyle bir deplasmanda alınan beraberlik de galibiyet gibi anlamlıdır.

Maçın ikinci yarısında kaçan gollere de değinen Mandıralı, sözlerine şöyle devam etti:

Son vuruşlarda kaçan gollere şanssızlık demek mümkün değil, beceriksizliktir. Bu golleri kaçıran oyuncularımız da klasları ortada; gol yapmaları lazımdı. Deplasmanda rakibin 10 kişi kalması da bizim bu kadar fazla pozisyona girmemizi sağladı ama bunları yakaladıkça atacaksınız. Şampiyon olmak istiyorsanız bunları kaçırmamanız gerekiyor. Oyuncuların yine de canları sağ olsun, onlar böyle oynadıkça biz çok şeyi de düzelteceğiz inşallah.

Karşılaşma 2-0 olduktan sonra endişelenip endişelenmediği sorulan Mandıralı, sözlerini şöyle sonlandırdı:

Maçı herkes izledi ve gördü. Biz oynadığımız bölümlerde golleri yedik. Futbolda böyle bölümler oluyor, futbol bu yüzden herkesi peşinden koşturuyor. Oyunu hiç bırakmadık ve bir puan aldık bu da güzel bir şey bizim için. İki farklı yenilgiden geriye dönüp beraberliği sağlamak kolay bir şey değil. Osmanlıspor’dan deplasmanda puan almak bizim için çok kıymetliydi, bu puanın kıymetini ilerleyen haftalarda göreceğiz.