Hakeme Rağmen

Antalyaspor yönetiminin ne kadar yerinde bir açıklama yapmış olduğunu tüm ülke gördü. Bu hakeme rağmen alınan beraberlik bile çok iyi.

Hakeme Rağmen
31 Ekim 2018 08:27

Antalyaspor yönetimi, hiç geleneğinde olmayan bir açıklama yaparak Trabzonspor maçı öncesi atanan hakeme yönelik eleştiri yapmıştı. Gayet riskli bir açıklama olmasına rağmen maç sonu yönetimimizin ne kadar yerinde bir açıklama yapmış olduğunu tüm ülke gördü. Bu hakeme rağmen alınan beraberlik bile çok iyi.

Galatasaray maçında henüz maçın ilk dakikalarında Muslera’nın direk kırmızı kartı verilmedi. O maçı kaybettik. Trabzonspor maçında verilmeyen penaltımız var. VAR uygulamasına gitmek için yaklaşık 1 dakika kulaklıktan ısrarla çağrılan hakem bey, ne yaptı ne etti pozisyon öncesi faul kararı verdi ki tüm spor kamuoyu tarafından yerden yere vuruldu. Gözü göre göre, izleyerek bu tarihi hatayı nasıl yaptı anlamadık. Galatasaray ve Trabzon maçlarından hakkımız gasbedilmese 6 puan alacaktık ve 2 puan fark ile liderdik şu anda. Resmen hakkımız, liderliğimiz elimizden alındı.

Takım deli gibi savaşıyor ve ödülünü alıyor. Taraftar grupları ve takım uyumu harika resmen. Bir vücut olup savaşıyoruz ve kazanıyoruz. Şu an bunu bu ülkede yapabilen başka takım da yok zaten. Takımımız iyi oynamıyor ama mükemmel savaşıyor. Demekki yıldızlar ile bu iş olmuyormuş. Savaşmak gerekiyormuş.

Taraftarımız yine harikalar yarattı. Yine ülke gündemine oturduk. Televizyon kanalları Grup 1966’nın gece gündüz demeden yapmış olduğu alın teri el emeği pankartı gündemine taşıdı. Bu taraftar böyle oldukça ve takım savaştıkça başarının gelmemesi zaten mucize olur. O zaman hep beraber savaşmaya devam ediyoruz!