Ha Gayret

Ben hala Avrupa umudu taşıyorum. Her ne kadar ihtimal düşmüş de olsa belki şans bu sefer bizden yana olur …

Ha Gayret
10 Mayıs 2017 08:25

Geçen hafta bizim için çok kötü bir haftaydı. Adana’da attığımız 5 gol sonrası yaşadığımız üzüntünün haddi hesabı yok. Hastalığımdan ötürü yazı yazamadım ama aklım hep kaza geçiren taraftarlarımızdaydı. İçimiz yandı. Şükrü Dayının kolu için çok üzüldüm, hala üzülüyorum. Allah’ım inşallah şifa versin. Takımımız da cefa çeken taraftar için elinden gelenin daha fazlasını yapsın bundan sonra. Ayrıca deplasmana giden taraftarlarımız da daha sağlıklı koşullarda yolculuk yapabilsinler. Bu tür kazalar her zaman olabilir tabii ama yine de önlem almakta her zaman fayda vardır. Allah bir daha yaşatmasın.

Bu haftaya gelecek olursak… Bu hafta Başakşehir karşındaki oyunumuzu çok beğendim. Hırslı bir mücadele vardı sahada. Başakşehir’in de iddiası olduğu için hareketli bir maç oldu. Ancak golü bulan taraf Başakşehir oldu ne yazık ki. Ayrıca kulübün yaptığı açıklama çok centilmenceydi. Kazada yaralanan taraftarlarımıza yardım yapılması harika bir hareketti, kutluyorum.

Ligde son haftalara gelinirken son maçlarda sadece iki takımın bizi zorlayacağını düşünüyorum: Fenerbahçe ve Kasımpaşa. Yine de hiçbir şeyi garanti olarak görmemek gerek.

Ben hala Avrupa umudu taşıyorum. Her ne kadar ihtimal düşmüş de olsa belki şans bu sefer bizden yana olur, belli olmaz.

 

 

 

ETİKETLER: