Güreş Takımı İl Şampiyonasında Kürsüye Çıktı

Antalyaspor, Bölge Şampiyonaları’nın Antalya ayağında kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Güreş Takımı İl Şampiyonasında Kürsüye Çıktı
16 Ocak 2023 16:12

Türkiye Güreş Federasyonu’na bağlı olarak organize edilen Bölge Şampiyonaları’nın Antalya ayağı 14-15 Ocak 2023 tarihleri arasında Antalya Döşemealtı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi.

Şampiyonaya katılan Antalyasporlu güreşçilerden Yurdahan Şimşek, ilk gün düzenlenen büyükler kategorisinden ikincilikle, ikinci gün düzenlenen U23 kategorisinden ise üçüncülükle ayrılarak iki defa kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Şimşek, 16-19 Şubat 2023 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Şampiyonanın ardından açıklamalarda bulunan Antalyaspor güreş takımı baş antrenörü Ekrem Şimşek, Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin’e ve başta Kamile Yıldırım Gülgün olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Şimşek, Türkiye Şampiyonası’nda Antalyaspor’u en iyi şekilde temsil etmek için yardımcı antrenör Safa Bedeloğlu ile birlikte yoğun bir çalışma süreci geçirdiklerini ve 4 sporcu ile yer alacakları şampiyonadan madalyalar ile ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.