Grup 1966’dan Radikal Karar

Grup 1966, yaptığı açıklamayla yeni kararını duyurdu …

Grup 1966’dan Radikal Karar
18 Ekim 2016 11:31

Antalyaspor taraftar gruplarından Grup 1966, dünkü maçın ardından bir açıklama yayınlayarak bundan böyle deplasmanlara gitmeme kararı aldıklarını açıkladı.

Antalyaspor’un son dakikada yediği golle üç puandan olmasının ardından, takıma bir tepki de Grup 1966’dan geldi. Grup 1966 tarafından yapılan açıklamada grup üyelerinin dışarıda kalmasının ardından ilgilenen olmaması ve haftalardır üzerlerine oynanan oyunlar sebebiyle bundan böyle deplasmana gitmeme kararı alındı.

Grup 1966 tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Alacağımız ikinci bir karara kadar Antalyaspor deplasmanlarına gitmeme kararı alıyoruz. Taraftar eşşek değil, semer vuran vurana. Kendi evimizde polis baskısı, haftalardır üzerimize oynanan oyunlar, gelişigüzel verilen 6222 cezaları… Grubumuzun Passolig kartları olup kombinesi yüklü olanlar sezon başından beri geçersiz kart, turnikenin bozulması sebebiyle uğraşarak bu maçta 250 taraftar kardeşimiz dışarıda kaldı. İlgilenen yok ne de olsa taraftar eşşek. Yedi hafta galibiyet alma, rekor kır, tarihe geç. Taraftar içeride de dışarıda da destekliyor, ne de olsa geliyor. Yönetim mi suçlu, hoca mı, futbolcular mı? Suçluyu şimdi daha iyi bulursunuz. Şimdi taraftarın sırtındaki semeri size veriyoruz. Bu yükün altından hangi eşek kalkarsa kalksın!

Öte yandan Grup 1966 lideri Yılmaz Yıldız da sayfasından yaptığı “Bu taraftarın hakkını ödeyemezsiniz. Yazıklar olsun, ruhsuz insanlar. Yedi haftada üç puan toplayamayanlar bu camiaya hesap versin. Şimdi sıra futbolcularda mı yoksa yönetimde mi? Yok yok, valla taraftar suçlu değil mi ?” açıklamasıyla tepkisini dile getirdi.