Grup 1966 Maçlara Girmeyecek

Grup 1966, Antalya Stadyumu’ndaki arama rezaletinin ardından maça girmeme kararı aldı …

Grup 1966 Maçlara Girmeyecek
16 Ekim 2017 12:29

Antalyaspor taraftar gruplarından Grup 1966, Antalya Stadyumu’ndaki arama rezaletinin ardından Kasımpaşa maçında maça girmeme kararı aldı.

Grup adına sosyal medyadan açıklamada bulunan Yılmaz Yıldız, sezon başından bu yana Antalyaspor tribünlerinin iç saha maçlarında çile çektiğini savunarak, adaletsizliğe karşı gelmek ve taraftarların sesi olmak için bu hafta oynanacak Kasımpaşa maçına girmeme kararı aldıklarını söyledi.

Yılmaz Yıldız, bu protestoya ortak olmak isteyen tüm taraftarları cuma günü Güney Kale Arkası Tribünü’ne davet ederken, kendilerini Antalyaspor’dan uzaklaştırmak isteyenlere inat takıma olan sevgilerini Antalya Stadyumu’nun dışından destekleyeceklerini aktardı.

Ayrıca Antalya Valiliği ve Antalyaspor yönetimine de seslenen Yıldız, “Antalya Valiliğimiz Antalyaspor taraftarının sesine kulak verip taraftarın stada girişlerindeki ilkel ve insanlıkla alakası olmayan bu uygulamayı gözden geçirip kaldıracaklar mı yoksa bu uygulama devam mı edecek, Antalyaspor Kulübü ve Valilik’ten bir açıklama bekliyoruz.” dedi.