Gönderilecek Dokuz İsim Belli Oldu

Antalyaspor’un devre arasında yollarını ayıracağı isimler belli oldu …

Gönderilecek Dokuz İsim Belli Oldu
30 Aralık 2015 16:29

Antalyaspor’un devre arasında yollarını ayıracağı isimler belli oldu.

Antalyaspor Yönetimi, Rais M’bolhi, Emrah Başsan, Kadir Bekmezci, Ozan İpek, Erman Kılıç, Can Arat, Oğuz Mataracı, Ahmet Aras ve Josep Kvesic ile görüşerek kendilerine takım bulmalarını istedi.

Oyun sisteminde değişiklik yapan kırmızı beyazlı ekibimiz, yerli kaleci, ön libero, hücuma yönelik orta saha ve pivot santrafor özelliğinde futbolcu transferi yapacak. Antalyaspor yönetimi, güçlendirmek istediği mevkilere yapacağı transfer öncesi kadrodaki futbolcu sayısını düşürmeyi hedefliyor.

Öte yandan Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada Süper Lig ve PTT 1. Lig’deki çok sayıda takımdan Antalyasporlu futbolculara teklif olduğunu söyleyerek, teknik heyetin hazırlayacağı rapor doğrultusunda bazı noktalara transfer yapılacağını belirtti.

Ceylan, “Yapacağımız transfer öncesinde takımdaki bazı futbolculara Türkiye’deki birçok kulüpten teklif geldi. Süper Lig ve PTT 1. Lig’deki çok sayıda takımdan futbolcularımıza teklif var. Hem kulübümüz hem de futbolcularımız teklifleri değerlendirecek.” dedi.