Metincan Cici: “Gençler Forma Bulamıyor”

Metincan Cici: “Gençler Forma Bulamıyor”
14 Aralık 2014 16:22

Antalyaspor’un genç oyuncusu  Metincan Cici’nin attığı tweetin yankıları sürüyor.

Galatasaray’ın Arsenal’e 4-1 yenildiği maçtan sonra Millet 17 yaşında Şampiyonlar Ligi oynasın, biz hâlâ 25 yaşında pişelim.tweetini atan Metincan, attığı tweet ile kimseyi eleştirmek istemediğini belirterek, Türkiye’de genç oyuncuların forma giymesinin zor olduğunu söyledi.

Sezon başında Antalyaspor’a transfer olan 19 yaşındaki Metincan Cici, attığı tweet ile ilgili olarak “Türkiye’de genç futbolcuların forma giymesi zor. Her zaman ilk olarak hatayı kendimde ararım. Üç Arsenalli genç oyuncu sahaya çıkınca gerçekten moralim bozuldu. Bizde eksik olanlar veya bize eksik yaptırılanlar ne diye merak ettim.” dedi.

İlerleyen zamanlarda kendisine Avrupa hedefi koyduğunu belirten Cici, “Türkiye’de daha çok para için oynanıyor. Bonservisi bedavaya verseler 10 yıl boyunca Avrupa’da bedava futbol oynarım. Sıradan bir futbolcu olmak istemiyorum.” diyerek, sözlerini şöyle noktaladı:

Türk Futbolu, Avrupa’ya nazaran çok geride. Futbol hayatı 35 yaşında bitiyor. 25 yaşındaki bir oyuncuya genç demek bence çok saçma.