Gencer’den Son Dakika Açıklamaları

Gencer’den Son Dakika Açıklamaları
15 Temmuz 2015 22:48

Ulusal bir kanaldaki spor programına canlı olarak bağlanan Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer takımdaki son bilgileri paylaştı.

Gencer’in açıklamalarına göre genç futbolculardan Ahmet, Atakan ve Bahadır’a kendilerine kiralık olarak gidebilecekleri takım bulmaları yönünde bildirim yapıldı. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Çağrı Yarkın’a ise kendisine kulüp bulması söylendi. Gencer bu futbolcular dışında bir futbolcuya daha kendisine kulüp bulmasının söylendiğini, ancak kendisine resmi bildirim yapılmadığı için henüz isim veremeyeceğini söyledi.

Transfer gelişmelerinden de bilgiler veren Gencer, Boca Juniors’ta yetişmiş ve şuan İtalya Seri A’da oynayan Arjantinli bir oyuncu ile görüşme halinde olduklarını belirtti. Bu futbolcu ile yapılan görüşmelerde olumsuz sonuç alınması durumunda Milan’dan stoper Alex ile görüşeceklerini söyledi.

Kvesic transferi hakkında da konuşan Gencer, futbolcunun şuan oynadığı kulübünde son maçını oynayıp Antalyaspor’a katılacağını belirtti.

Gencer son olarak ise Pazar günü başlayacak Afyon kampına kadar hedefledikleri dört transferden üçünü bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.