Gencer’den Öztürk’e Şok Açıklama

Gültekin Gencer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Ali Şafak Öztürk ve yönetimi hakkında şok açıklamalarda bulundu …

Gencer’den Öztürk’e Şok Açıklama
21 Ağustos 2016 13:48

Antalyaspor Eski Başkanı Gültekin Gencer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetimi hakkında şok açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor için yaptıklarının değerlendirmesini kamuoyuna sunan Gencer, Öztürk’e göndermede bulunarak kendi şirketleri ile kulüp yönetmeyi karıştırmaması gerektiğini söyledi.

Antalyaspor’un kapısına kilit vurmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini savunan Gencer, açıklamanın sonunda  “Gerçek Antalyaspor Taraftarı” tanımlamasını kullandı.

Gültekin Gencer’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“Herkese selam

Bizim ANTALYASPOR için neleri yaptığımız ve neleri yapacağımızı kamuoyunun takdirine bırakıyorum fakat, benim ANTALYASPORLU olma sorumluluğum bir gün sonraki maçı düşünerek cevap hakkımı ertelemeyi gerektiriyor.

ANTALYASPORLA kişisel beklentileri olanların bu makamın sorumluluğunu ve oturdukları makamı hakketmeden ‘atanmış’ olmalarını da unutuyor olup itibarsızlaştırma, yalan yanlış beyan vermiş olmalarını çevrelerindeki üç,beş riyakar, ANTALYASPORUN kan emici asalaklarının Gazı olduğunu düşünerek kendisini artık ANTALYASPOR için güzel şeyler yaparak daha doğru davranmış olacağını hatırlatmak isterim.

Kulüp yönetmekle, kendi şirketlerini yönetmeyi karıştırmasınlar. ANTALYASPORUN tarihinde yakaladığı bu fırsatı ‘stadı,tesisleri ve ligi güzel bir yerde tamamlamış, reytingi yüksek bir takımı’değerlendirmek yerine devamlı basın önünde kötü niyetli ifadeler kullanılmasını manidar görmekteyim.

Antalyaspor’un kapısına kilit vurmaya hiç kimsenin gücü yetmedi, yetmez şimdilik kamuoyunun dikkatine sunuyor yarın Antalyaspor’umuzun başarılı olması için tüm kalbimizle o stadta olucaz saygılarımla

GERÇEK ANTALYASPOR TARAFTARI”