Gencer’den Öztürk’e Eto’o Eleştirisi

Gültekin Gencer, Eto’o konusundaAli Şafak Öztürk yönetimine ağır eleştiriler getirdi …

Gencer’den Öztürk’e Eto’o Eleştirisi
7 Ekim 2016 13:33

Gültekin Gencer, yaptığı toplantıda Eto’o konusunda açıklamalarda bulunarak Ali Şafak Öztürk yönetimine ağır eleştiriler getirdi.

Gencer, Samuel Eto’o konusunda Ali Şafak Öztürk yönetiminin geçmişin altında ezilmemek için senaryolar yazmak zorunda kaldığını söyledi. Eto’o’yu göndermek için çare aradıklarını fakat beceremediklerini söyleyen Gencer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Eto’o’yu transfer ettik. Eto’o’nun nasıl katkı koyduğunu ve geçen sezon 30 40 trilyona kadar nasıl çevirdiğini herkes biliyor. Yeni yöneyim geçmiş altında ezilmemek için senaryolar yazmak zorunda kaldı. Ali Şafak Öztürk, Morais ile Barcelona’da buluştu. Morais, Eto’o’nun patron olmaması ya da gönderilmesi gerektiğini söyledi ve her türlü konuda patron olursa yola devam etmek istediğini söyledi. Başkan, Morais’e Eto’o’yu gönderme garantisini de verdi. Eto’o’ya kulüp bulmalarını kendileri söyledi. Taraftarlar geçen sezon ‘Eto’o’yu satanı biz de satarız, Eto’o’yu satan vatan hainidir.’ dediler. Ben Eto’o’yu 2 milyon bedelle satmış olsam şu an vatan haini ilan edilecektim. Bunlar naptılar, Beşiktaş için baskı yaptılar. Seyirciden aldıkları tepki sonrasında da vazgeçtiler. Para ve iki futbolcu istediler, mecburen Fikret Orman ile konuşmak zorunda kaldıklarında iş yattı. Olayı altına imzamı atarım, Milli maç günü antrenmandan çağırdıkları Eo’o’ya üstüne 600 bin euro vermediler mi Beşiktaş’a gitsin diye? Ben iki milyona satsam beni vatan haini ilan edenler, 600 bin euro üzerine verdi gitsin diye. O kadar güzel çamur atıyorsunuz ama bu işi bilen herkes size gülüyor. Bu kadar basit mi Antalyaspor’u ayaklar altına almak?