Gencer Hesap Soracak

Gencer Hesap Soracak
31 Ekim 2015 16:41

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, alınan başarısız sonuçların ardından sorumlulardan hesap sorulacağını belirtti.

Gencer, yaptığı açıklamada Akhisar Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu belirtti. Avrupa parolasıyla lige başlayan Antalyaspor’un dünkü mağlubiyetle birlikte haftayı 10. sırada kapatmasının ardından Gültekin Gencer, bugün basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Gencer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Akhisar Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin hiçbir açıklaması olamaz. Bu mağlubiyetlerin cevabını verecek olan yönetim değil, teknik heyet ve futbolculardır. Antalyaspor camiası, büyük bir camiadır. Antalyaspor gibi bir takım, böyle basit golleri yememelidir. Bu yenilgide kimin suçu varsa, suçunu telafi etmesi gerekmektedir.

Öte yandan Gültekin Gencer, Antalyaspor’un bu kadrosuna alınan bu mağlubiyetlerin yakışmadığını söyledi.Gencer, “Bu yenilgilerin hesabını da cevabını da takım verecektir ve buna göre bir çalışma içerisine gireceklerdir. Bizim artık yenilgiye tahammülümüz kalmadı. Bundan sonra herkes gereğini yerine getirecektir. Hesap vermesi gereken varsa da hesap verecektir. Salı günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısında ceza veya herhangi bir yaptırım kararı da alabiliriz.” diyerek sözlerini noktaladı.