Bulut: “Gelecek Günler Antalyaspor İçin Aydınlık”

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Antalyaspor Yönetiminin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar organizasyonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu…

Bulut: “Gelecek Günler Antalyaspor İçin Aydınlık”
29 Mayıs 2018 22:12

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Antalyaspor Yönetiminin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar organizasyonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana Antalyaspor için var güçleri ile çalıştıklarını belirten Bulut, maddi anlamda sıkıntıları olduğunun doğru olsa da her geçen gün borçlarını azalttıklarını söyledi.

Borçların yakın gelecekte bitecek duruma geleceğini umduklarını kaydeden Cihan Bulut, “İnanıyorum ki gelecek günler Antalyaspor için aydınlık. Hoca arayışımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Birinci hedefimiz sportif başarı. Bunu doğru bütçe ile sağlayacağız” diye konuştu.

Antalyaspor’un gelirleri üzerinde temlik olduğunu vurgulayan Bulut, gerek yönetim kurulu gerekse Antalyaspor sevdalılarının katkılarıyla damlaya damlaya ve ayaklarını yorganlarına göre uzatarak ilerlediklerini açıkladı.

Bu sıkıntılılar olmasa çok başka şeyler konuşuyor olacaklarını söyleyen Cihan Bulut, yeni gelecek teknik direktör ile birlikte 8-10 milyon Euro’nun altında olmayacak şekilde bütçelerini oluşturacaklarını açıkladı. Takımda gideceklere ve kalacaklara yeni teknik direktörün karar vereceğini vurgulayan Bulut, Sandro’ya Genoa’dan transfer teklifi olduğunu ve bununla birlikte Sakıb ve Deniz’in de takımdan ayrılabileceğini ifade etti.

Dört teknik direktör ile görüştüklerini ve önlerindeki üç gün içerisinde yeni hoca ile anlaşmış olacaklarını belirten Bulut, “Hiç kimseyle kavga etmeye lüksümüz yok. Antalyaspor’un maksimum menfaati neyi gerektiriyorsa onu bulmaya çalışıyoruz. Sıkıntılarla yüzleşmek durumundayız. 1-2 yıl yapacağımız tasarruf Antalyaspor’un geleceğini şekillendirecek” dedi.

Taraftarlarla ayrılmaz bir parça olduklarını kaydeden Cihan Bulut, yeni sezonda uygulayacakları kemer sıkma politikası kapsamında basketbol şubesinde küçülmeye gidebileceklerini belirtti. Ayrıca 2018-2019 sezonu kombine ve loca fiyatlarında zam yapılacağı ifade edildi.

Mevcut yönetimi koruyarak yeni sezona başlayacaklarını açıklayan Bulut, sponsorluk anlaşması ile için bir ajansla çalıştıklarını ve Antalya Stadyumu’na isim sponsoru bulma konusunda çalışmalarının sürdüğünü aktardı.