Galip Gelen de Biz Mağlup Olan da

Maça kötü başladık. Bunda en büyük etken Alanyaspor’un maça iyi başlamasıydı …

Galip Gelen de Biz Mağlup Olan da
1 Şubat 2017 09:28

Evet, bu hafta öyle bir maç oynadık ki, galip gelen de biz olduk mağlup olan da… Biz Avrupa derdine düşmüştük,  Alanyaspor düşmeme stresine girme derdindeydi.

Maça kötü başladık. Bunda en büyük etken Alanyaspor’un maça iyi başlamasıydı. Bu maçı tırmanış maçı olarak görüyorlardı. Maçın genelinde de iyi oynadılar ama kazanan Antalyaspor oldu. Bizim Avrupa ümitlerimiz devam etti, Alanyaspor’un ise stresli haftaları başladı. İnşallah en kısa zamanda hak ettikleri yere gelirler. Önceleri de dediğim gibi düşme hattının bir üstünde ligi bitirsinler başarıdır ilk senelerinde.

Süper Lig’e çıktıkları Konya’da tribünde yerimizi almıştık Antalyaspor taraftarları olarak. Düşünsenize cumartesi günü oynanan maçtaki duyguları…

Antalyasporumuz artık kazanma alışkanlığı edindi. Seriye bağlama alışkanlığı fazlalaşmaya başladı. Son 11 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet… Bu seri böyle devam ederse biz bu ligi ummadığımız yerde, Avrupa garanti bir sıralamada bitiririz.

Biz yine maçlara maç maç bakmaya devam edelim. Maç ile ilgili yazmayacağım. Çok mutluyuz ama bir o kadar da üzüntülüyüz. Allah’ımdan tek dileğim, gelecek sene hem Antalya Arena’da hem Alanya Oba Stadyumunda Süper Lig maçı yaparız.

Alanyaspor’a önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim.

Antalyaspor’da yönetimimizin açıkça belirtmese de, derinden derine Avrupa’yı istedikleri belli oluyor. Devre arasında yaptıkları transfer hamleleri çok yerinde. Bundan sonra hedefimiz daha yukarılar.

Bir teşekkür de anonsçumuz Onur Baki Vural Abimize…

TAKTİK MAKTİK YOK
BAM BAM BAM

ANTALYASPORUMUZ 2 – 1 ALANYASPOR