Futbol Yok Üç Puan Yok

Her zaman söyledim. Yine söylüyorum. Başkan kadar hem futbolcunun hem de teknik ekibin çalışması ve üretmesi gereklidir …

Futbol Yok Üç Puan Yok
4 Ekim 2017 07:26

Geçtiğimiz hafta üç gollü Osmanlıspor galibiyetinin ardından “Üç Puan Var Taktik Yok” başlıklı bir yazı kaleme almıştım. Belki de kimsenin hoşuma gitmedi. Bu galibiyetten sonra böyle eleştiri yazısı mı yazılır diyenler olmuştur. Gördüklerimi söyledim ve haklı çıktım.

Osmanlıspor maçında Antalyaspor halı sahaya amatör ligden futbolcu getirip oynatan turnuva takımları gibiydi. Sadece iyi oyuncuların biraz istekli oluşu takıma üç puanı kazandırdı. Takımda ne taktik ne disiplin vardı. Bu durum Sivasspor maçında öyle açık gözüktü ki 3-1’lik mağlubiyetle Antalya’ya dönüş kaçınılmaz oldu.

Her zaman söyledim. Yine söylüyorum. Başkan kadar hem futbolcunun hem de teknik ekibin çalışması ve üretmesi gereklidir. Kısa vadeli planlar yapılırsa uzun süreli ve disiplinli bir sistem üzerinde durulmaz. Ancak transfere sevinilir. Futbol olarak bir şey izlemeden bu sezonu kapatırız.

Milli takım arası Leonardo için bir nimet olacaktır. Bu ara çok iyi değerlendirmelidir. Kafasında ne varsa takıma yansıtmalıdır. Inter ve Milan’da her maça farklı oyun dizilişleriyle çıktığını okudum. Bakalım Antalyaspor’da ne göreceğiz.

Ayrıca Sakıb ve kaleci Ferhat’ın Antalyaspor futbolcusu olmadığını da daha önce çok yazmıştım. Durum ortada…