Futbol Teröristleri

Soruyorum sizlere futbol katilleri, eğer otobüsün içinde herhangi birinin başına bir şey gelseydi bunun hesabını ailelere nasıl verecektiniz…

Futbol Teröristleri
1 Şubat 2018 08:29

Öncelikle Akhisar maçı dönüşünde Denizli’de saldırıya uğrayan futbolcularımıza, hocamıza ve takım otobüsünde bulunan kafileye çok büyük geçmiş olsun. Bu çirkin hareketi yapan kendini bilemzlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor ve umuyorum.

Biz Antalyaspor taraftarları, alınan o kadar kötü sonuca, bazı futbolcuların yaptığı dengesiz, yanlış, kabuş edilemez hareketlerine rağmen kendi futbolcularımıza saldırmadık. Ancak başka bir şehirde adamlar gelip de bizim futbolcularımıza saldırıyorlar! Soruyorum sizlere futbol katilleri, eğer bu futbolculardan birisinin başına bir şey gelseydi, otobüs şoförünün başına bir şey gelseydi, otobüsün içinde herhangi birinin başına bir şey gelseydi bunun hesabını ailelere nasıl verecektiniz!

Maça gelirsek, ne söyleyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Koskoca doksan dakikada kaleye sadece iki şut atmışız ve kullandığımız korner bile yok. Eğer Ferhat o gün formda olmasaydı ya da Akhisarspor biraz daha becerikli olsaydı, biz fark yemiştik. Doksan dakika boyunca şans bizden yanaydı. Golü yemek için çok uğraştık, sonunda da Chico’nun hatasından ötürü galip gelemedik ve bir puana razı gelmek zorunda kaldık.

Üç puanı alamamamızda suçu Chico’ya yıkmayı yanlış buluyorum. Ayrıca Hamza Hocanın bu takımı bu zor şartlara rağmen ligde tutacağına inanıyorum. Bu şartlarda deplasmanda bir puan almak bizim için başarıdır.

Ayrıca Jevtovicîn takımda kalması ve lisansının çıkartılması zamanı geldi de geçiyor artık. Hamza Hocamız da olumlu rapor vermiş. Kadro zaten sıkıntılıyken, kendisini Kızılyıldız’a satma ısrarını anlayamıyorum ve bu durum da oldukça sinir bozucu.