Eto’o’nun Önceliği Antalyaspor

Samuel Eto’o’nun menajeri George Gardi, yıldız futbolcunun Antalyaspor’a transferine dair ve yaşanan terör saldırıları hakkında açıklamalarda bulundu…

Eto’o’nun Önceliği Antalyaspor
22 Mart 2016 21:54

Samuel Eto’o’nun menajeri George Gardi, yıldız futbolcunun Antalyaspor’a transferine dair ve yaşanan terör saldırıları hakkında açıklamalarda bulundu.

Eto’o’nun iki buçuk yıl daha Antalyaspor ile sözleşmesi olduğunu ve şu anda çok mutlu olduğunu söyleyen Gardi, sözleşmesi sona erdikten sonra da Eto’o’nun önceliğinin Antalyaspor olacağını açıkladı.

Sezon başında bir kaç Türk takımından teklif aldıklarını belirten Gardi, Antalyaspor’u tercih ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Türkiye’de yaşanan terör saldırıları hakkında da açıklamalarda bulunan Gardi, bu tip olayların dünyanın her yerinde olabileceğini belirtti. Bugün gerçekleşen Belçika saldırısını hatırlatan tecrübeli menajer, “Sezon sonunda Türkiye’den ayrılacak futbolcular olabilir mi, bilmiyorum ancak buradan gitmek bir çözüm olmayabilir. Çünkü bu olaylar her yerde yaşanıyor” diye konuştu.