Eto’o’dan Ronaldinho Açıklaması

Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o, bugün Çırağan Sarayı’nda yapılan toplantıda Ronaldinho transferine değindi …

Eto’o’dan Ronaldinho Açıklaması
14 Mayıs 2016 12:04

Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o, bugün Çırağan Sarayı’nda toplantısı düzenlenen Eto’o Charity Match kapsamında Antalya’da gerçekleşecek maçla ilgili açıklamalarda bulundu ve Ronaldinho transferine değindi.

Meksika’da olduğu için Trabzonspor’a karşı forma giyemeyen Eto’o, kırmızı beyazlı ekibimizin dün aldığı skorla tarih yazdığını söyledi ve alınan farklı galibiyetten ötürü takım arkadaşlarını tebrik etti.Takım olarak zaman zaman istenilen şeyleri yapamadıklarını söyleyen Eto’o, Antalyaspor’a her zaman inandığını söyleyerek zarif bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Samuel Eto’o, yaptığı konuşmada Ronaldinho transferine de dair açıklamada bulundu. Eto’o, Ronaldinho’nun Antalyaspor’a gelmesinin uzun sürmeyeceğini söyledi. Gültekin Gencer’in Ronaldinho’ya teklifte bulunduğunu ve kendisinin de Meksika’da Ronaldinho ile görüştüğünü söyleyen Eto’o, Ronaldinho’yla Barcelona’da büyük başarılara imza attıklarını ve Brezilyalı yıldızı Antalya’da görmek istediğini dile getirdi.

Hedeflerinin Ronaldinho ile birlikte gelecek sezon Antalyaspor’u şamiyon yapmak olduğunu da belirten Eto’o, kendisine sorulan “Dünya Karması takımında neden Ronaldinho yok?” sorusuna gülerek verdiği “Ronaldinho zaten o tarihlerde Antalya’da olacak.” cevabı ile bu transferin neredeyse tamamlandığını açıklamış oldu.