Eto’o’dan Fenerbahçe Galibiyeti Açıklaması

Samuel Eto’o, Fenerbahçe galibiyeti hakkında konuştu…

Eto’o’dan Fenerbahçe Galibiyeti Açıklaması
6 Şubat 2016 14:11

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında sahasında ağırladığı Fenerbahçe’yi 4-2 yenen Antalyaspor’da maç sonu açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Antalyaspor’un Fenerbahçe’yi 4 – 2 yendiği maçta beğeni toplayan performansının yanı sıra bir de gol atan Samuel Eto’o, gol atacağını bildiğini söyledi. Takım olarak iyi bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu kaydeden Eto’o, galibiyetlerini geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi gören hocaları Jose Morais’e armağan etti.

Bu hafta içinde yaptıkları antrenmanların meyvesini Fenerbahçe galibiyeti ile aldıklarını ifade eden Kamerunlu oyuncu, hafta içi buna çalıştıklarını vurguladı. Önemli olanın taktikleri yerine getirmek olduğunu belirten Eto’o, bunu yerine getirdiklerini ve kendileri için iyi maç olduğunu aktardı.

Beyin kanaması geçirdiği için 2 gün teknik direktörleri Jose Morais olmadan maça hazırlandıklarını anlatan Samuel Eto’o, “Jose olmadan çalışma fırsatı bulduk ama iyi çalıştık. Zaten gol pozisyonuna gireceğimizi, gol atacağımı biliyordum. Bugün bizim için önemli olan gol atmaktan ziyade gol pozisyonuna girmekti. Benim zaten futbol felsefem bu. İyi oynayarak kazanmak. Sadece kazanmak değil.” diye konuştu.

“Çin’den teklif gelirse gider misin?” sorusuna cevap veren Eto’o, çok fazla teklif geldiğini ama zaten en iyi teklifin Antalyaspor’dan geldiğini açıkladı.