Eto’o Özel Vakfı Maçı İptal Edildi

Eto’o Charity Match organizasyonu güvenlik gerekçesiyle organizasyon komitesi tarafından iptal edildi …

Eto’o Özel Vakfı Maçı İptal Edildi
16 Temmuz 2016 13:34

Eto’o Özel Vakfı’nın 10. yılı çerçevesinde düzenlediği ve bugün Antalya Arena’da oynanması planlanan Eto’o Charity Match organizasyonu güvenlik gerekçesiyle organizasyon komitesi tarafından iptal edildi.

Bugün akşam 20.45’te Antalya Arena’da yıldız futbolcuyların katılımıyla oynanması planlanan ve dün akşam galası yapılan Eto’o Charity Match etkinliği, dün gece yaşanan olaylar sebebiyle organizasyon komitesi tarafından iptal edildi.

Organizasyon komitesi, yaptığı açıklamada Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik konusunda sıkıntı yaşayabileceği vurgularken, iptal kararına uyulacağı öğrenildi. Organizasyon komitesi tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

Emniyet Müdürlüğü güvenlik noktasında sıkıntı yaşanabilir. Biz de bu karara uyacağız. Eto’o Özel Vakfı’nın onuncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Antalya Arena’da Afrikalı çocuklar yararına düzenleyeceğimiz Dünya Karması ile Türkiye Karması arasındaki maç güvenlik gerekçesi ile iptal edilmiştir. Maç ileri bir tarihe de ertelenmeyecektir.

Öte yandan bilet iptalleri ve iade ücretlerine dair ilerleyen günlerde yetkili satıcılar olan Aerobilet ve Biletix’ten açıklama gelmesi bekleniyor.