Eto’o Transferinde Son Perde

Antalyaspor’un Samuel Eto’o’yu Beşiktaş’a bonservis bedelsiz satmayacağını açıklamasının ardından transfer için Eto’o devreye girdi …

Eto’o  Transferinde Son Perde
27 Temmuz 2016 10:38

Antalyaspor’un Samuel Eto’o’yu Beşiktaş’a bonservis bedelsiz satmayacağını açıklamasının ardından transfer için Eto’o devreye girdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, önceki gün yaptığı basın toplantısında yeşil ışık yaktığı Eto’o için tek şartının ise bu transferin bonservis ödenmeden yapılması olduğu açıklandı. Kırmızı beyazlı ekibimizin yönetiminin ise böyle bir teklifi kabul edilemez bulduğu ve transfer teklifini kabul etmeyeceğini açıklamasının ardından devreye Eto’o’nun gireceği ve transferde arabuluculuğu Eto’o’nun yapacağı iddia edildi.

Milliyet Gazetesinin haberine göre forvet tansferi için belirtilen listede Eto’o’nun menajerlerine “Barcelona, Inter ve Chelsea gibi kulüplerde oynamış bir oyuncuyum. Bu kulüplerin hepsinde disiplin ön plandadır. futbolu Şampiyonlar Ligi’nde bir kez daha sahne aldıktan sonra bırakmak isterim. O yüzden Beşiktaş’ta oynamak istiyorumYeter ki şartlar uygun olsun.” dediği öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş’ın Eto’o transferi için Mustafa Pektemek’in yanı sıra bonservis bedeli önermeye hazırlandığı dile getirilirken, Antalyaspor ile iki senelik daha sözleşmesi bulunan Samuel Eto’o’nun da ilerleyen günlerde menajeri aracılığıyla Beşiktaşlı yöneticilerle bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 31 lig maçında görev alan Eto’o, 20 gol kaydederek harika bir performans sergilemişti.