Eto’o Restinin Detayları Ortaya Çıkıyor

Beşiktaş’a transfer iddiaları gündemden düşmeyen Samuel Eto’o’nun, Antalyaspor’a rest çekmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı…

Eto’o Restinin Detayları Ortaya Çıkıyor
31 Temmuz 2016 14:28

Beşiktaş’a transfer iddiaları gündemden düşmeyen Samuel Eto’o’nun, Antalyaspor’a rest çekmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Ulusal medyada yer alan haberlerde Kamerunlu futbolcunun, Antalyaspor’a rest çekmesindeki asıl sebebin kulübün yıllık ücretinde indirim yapmasını istemesi olduğu iddia edildi.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün Eto’o ile görüşüp “Finansal fair play yüzünden bütçemiz 30 milyon TL, sadece sen tek başına 10 milyon TL alıyorsun. Alacaklarında indirime gitmelisin” sözlerinin gerginliği başlattığı iddialar arasında yer aldı.

Samuel Eto’o’nun da bu öneri sonrası Antalyaspor ile teminat krizi yaşamasının ardından “Madem ücretimde indirim yapacağım. O halde bu indirimi Beşiktaş’ta oynamak için yaparım” diyerek İstanbul ekibine kendisini önerdiği belirtildi.

Beşiktaş’ın ‘bonservissiz gel, 1.7 milyon Euro garanti artı bonus veririz’ dediği golcü oyuncu da Ali Şafak Öztürk ile yaptığı ikinci toplantıda “Ben Beşiktaş’la anlaştım. Siz de anlaşın. Zaten 2 yıllık paramı ödeyemezsiniz” diyerek Antalyaspor’a resti çektiği kaydedildi.