Eto’o İçin Takas Teklifine Açık Kapı

Antalyaspor’daki durumu henüz netlik kazanmayan Samuel Eto’o hakkında Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı açıklamalarda bulundu…

Eto’o İçin Takas Teklifine Açık Kapı
22 Ocak 2018 20:32

Antalyaspor’daki durumu henüz netlik kazanmayan Samuel Eto’o hakkında Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı açıklamalarda bulundu.

Yenisafak.com’a özel açıklamalarda bulunan Cumhur Arıcı, Kamerunlu futbolcuya teklif yapan kulüpleri de açıkladı.

Samuel Eto’o’nun sakatlığından dolayı oynayamadığını söyleyen Arıcı, “Transfer durumu da mevcut. Oynaması ve sakatlanması durumunda transferi de tehlikeye girebilir. Hamzaoğlu kendisiyle devam etmek istiyor. O da bizden yeni sözleşme talep ediyor ancak maliyeti mevcut durumumuzda bizi zorluyor. Kendisinin 4.5 milyon euroluk bir maliyeti söz konusu bonuslarla bu rakam 6 milyon euroyu bulabiliyor” diye konuştu.

Samuel Eto’o’dan bonservis bedeli almak istediklerini belirten Cumhur Arıcı, “Biliyorsunuz sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Kendisine de ciddi teklifler var. İspanya’dan Celta Vigo, Brezilya’dan Vasco da Gama ve Süper Lig’den Beşiktaş’ın ilgisi var” dedi.

Beşiktaş’ın Samuel Eto’o’ya ilgisinin olabileceğini kaydeden Arıcı, “Oyuncumuzun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve kendisinden bonservis bedeli alabiliriz. Beşiktaş’tan gelebilecek oyuncu takasına da bu aşamada sıcak bakılabilir” şeklinde konuştu.

KAYNAK: YENİŞAFAK.COM