Eto’o Da Sadece Antalyaspor Dedi

Eto’o Da Sadece Antalyaspor Dedi
25 Eylül 2015 22:18

25 Eylül Cuma günü vizyona giren “Aşk Nerede” filminin oyuncuları arefe günü Hasan Subaşı Tesisleri’nde Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer ve Samuel Eto’o’yu ziyaret etti.

Antalyalı ve Antalyaspor taraftarı bir taksi şoförünü canlandıran Faik Ergin ve Antalya’da yaşayan kariyerli bir genç kızı canlandıran Ayça Erturan,  tutku dolu imkansız bir aşkı anlatan filmde kullanılan Antalyaspor atkısını Eto’o’ya hediye etti. Eto’o da kendi Antalyaspor atkısını film oyunculara hediye ederek jeste karşılık verdi.

Filmin adının Aşk Nerede olduğunu öğrenen Eto’o, “Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe yok, sadece Antalyaspor var; Aşk Nerede? Aşk Antalyaspor’da” dedi.

Aşk Nerede filminin Antalya’daki galasına aynı akşam Ziraat Türkiye Kupası maçı olduğu için katılamadıklarını söyleyen Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer, ancak filmi izleyenlerin hem çok gülüp, kahkahalar attığını, hem de hüngür hüngür ağladıklarını, üstelik Eto’o’dan sürpriz görüntülerin de filmde yer aldığını duyunca filmi çok merak ettiklerini ifade etti. Gencer, bu hafta sonu tüm takımla ve Eto’o ile birlikte filmi hep beraber izleyeceklerini söyledi.