Erman Kılıç’tan Alacak Açıklaması

Erman Kılıç, kulüpten olan alacaklarıyla ilgili olarak açıklamada bulundu…

Erman Kılıç’tan Alacak Açıklaması
9 Mart 2016 12:15

Antalyaspor’da geçen günlerde yaşadığı tehdit olayı ile gündeme gelen Erman Kılıç, kendisine yöneltilen tepkiler sonrası açıklama yaptı. Kulüpten olan alacaklarıyla ilgili olarak açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, Antalyaspor’dan yaklaşık 1,5 milyon lira alacağı bulunduğunu söyledi.

Geçen sezondan kalan parasını da henüz tahsil edemediğini kaydeden Erman Kılıç, “Bunu her yerde anlatıyorum ama duyuramıyorum. Ben yüksek ücret almıyordum, benim ücretimi Antalyaspor yönetimi yükseltti.” diye konuştu.

Geçen sezon Antalyaspor’a transfer olduğuna kendisine verilen senetlerin elinden alındığını ve sezon başında yeni sözleşme yapıldığını anlatan Kılıç, normal şartlarda bu sezon 900 bin TL alacağını ancak 600 bin liralık önceki yıla ait senedin elinden alınıp kendisiyle yeni sözleşme yapıldığını ifade etti.

Alacağının paranın da bir anda 1,5 milyon TL olduğunu aktaran Erman Kılıç, “Sonra da, ‘Erman Kılıç, oynamadan yüksek ücret alıyor’ dendi. Ben şampiyon olduğum dönemdeki alacaklarımı bile tahsil edemedim. Bunların hiçbiri düşünülmeden hareket edildi, şimdi zarar görüyorlar.” dedi.